Climate Campaigners Logo
Climate Campaigners City Logo
Climate Campaigners Logo
Climate Campaigners City Logo

Lahti

Ratkaistaan ilmastonmuutos yhdessä!

Lataa Climate Campaigners -sovellus, ota vastaan kestävämmän elämän haasteita Lahdessa ja jaa kokemuksiasi!

Hienoa, jos teet jo päivittäisiä tekoja ilmaston hyväksi. Vielä parempi on, jos kaikki yhdessä vähennämme CO₂-päästöjä. Mitä me lahtelaisina voimme tehdä? Liitytään kaikki mukaan Climate Campaigners (CC)-yhteisöön! Luovutaan tavoista, jotka tuhlaavat energiaa. Valitaan uusia polkuja kohti terveellisempää ympäristöä. Ja pidetään samalla hauskaa osallistumalla #CCchallenges-haasteisiin! Oletko valmis?

Ylivoimainen ilmastoappisi

Climate Campaigners -sovellus tarjoaa erilaisia haasteita, jotka auttavat sinua elämään ilmastoviisaammin. Saatat yllättyä huomatessasi, kuinka monilla tavoilla kestävää elämäntapaa voi toteuttaa. Valitse itsellesi ja lahtelaisille tärkeät #CCchallengeshaasteet aina jätteen vähentämisestä ympäristöystävällisempään liikkumiseen. Löydä vinkkejä ja inspiraatiota tai seuraa ja analysoi vähentämiäsi CO₂ -päästöjä yksityiskohtaisesti ja reaaliaikaisesti. Eikä tässä vielä kaikki! CC-sovellus on paljon muutakin kuin pelkkää CO₂-jalanjäljen seuraamista.

Ole osa maailmanlaajuista ilmastoyhteisöä.

Onnistumme yhdessä – tämä pätee myös kestävään elämäntapaan. CC-sovellus yhdistää sinut kansainväliseen Climate Campaigners -yhteisöön, joka toimii 13 kaupungissa Lahdesta Milanoon ja aina Kapkaupunkiin saakka. Sovelluksesta näet, mitkä haasteet ovat milloinkin suosituimpia, ja voit jakaa ideoita ja kokemuksia muiden kanssa.

Auta ilmastoa. Tässä ja nyt.

Emme voi enää vain katsoa ja odottaa, että poliitikot ja yritykset toimisivat. Meidän on otettava toiminta omiin käsiimme – tässä ja nyt. Climate Campaigners -sovellus on tässä mukana auttamassa.

appstore
googlestore

13 kaupunkia, 20 miljoonaa ihmistä.

Ympäri maailman 13 kaupunkia osallistuu mukaan Climate Campaigners -projektiin: Lahti & Milano & Dublin & Izmir & Linz & Grenoble & Freistadt & Vilna & Pesaro & Skopelos & Trois-Rivières & La Libertad & Kapkaupunki – ja tämä on vasta alkua, sillä lisää kaupunkeja liittyy pian mukaan. Kuvittele, kuinka monta meitä näissä kaupungeissa on yhteensä ja kuinka paljon voimme olla yhdessä tekemässä muutosta!

Liity yhteisöön

Thank You

The form was submitted successfully.